TENTANG KAMI

ngungudag kualitas pangalusna

Pikeun leuwih ti 15 taun, Shandong Golden Benua hiasan Bahan Co., Ltd nyaeta hiji produsén profésional sarta padagang, husus dina ieu panalungtikan, ngembangkeun jeung produksi. Sanggeus taun ngembangkeun, kami geus ngadeg hubungan gawé babarengan jangka panjang stabil ngandung loba nasabah asing. Urang aya di Shandong jeung aksés transportasi merenah.

produk utama nutupan rupa-rupa panels PVC na panels WPC, kaasup: lambar PVC marmer, panel témbok PVC, panel WPC jeung dewan busa PVC, jsb parusahaan kami geus dedicated nyadiakeun panels témbok hiasan kalawan kualitas punjul. kapuasan konsumen mangrupakeun motivasi greatest kami pikeun perbaikan kontinyu kami!

Kami salawasna anut ka filsafat bisnis tina "sangkan dunya cinta produk Cina" na ningali maju ka ngabentuk hubungan bisnis sukses kalayan klien anyar di sakuliah dunya keur ngembangkeun umum dina mangsa nu bakal datang.

produk

Jieun dunya cinta produk Cina