RRETH NESH

ndjekja e cilësisë më të mirë

Për më shumë se 15 vjet, Shandong Golden Kontinenti Dekorimi Materialet Co, Ltd, është një prodhues dhe tregtar, i specializuar në kërkimin shkencor, zhvillimin dhe prodhimin. Pas viteve të zhvillimit, ne kemi krijuar marrëdhënie të qëndrueshme afatgjatë bashkëpunimi me shumë konsumatorë të huaj. Ne jemi të vendosur në Shandong me qasje të përshtatshëm të transportit.

Produktet kryesore të mbuluar lloje të ndryshme të paneleve PVC dhe panelet WPC, duke përfshirë: fletë PVC mermeri, panel mur PVC, paneli WPC dhe bordi PVC shkumë, etj Kompania jonë është e përkushtuar që të ofrojë panele dekorative mur me cilësi të lartë. Kënaqësinë e konsumatorit është motivimi ynë më i madh për përmirësimin tonë të vazhdueshëm!

Ne jemi respektohen gjithmonë për filozofinë e biznesit të "bërë botën dashuri produkteve kineze" dhe duke kërkuar përpara për formimin e marrëdhënieve të suksesshme të biznesit me klientë të rinj në mbarë botën për zhvillim të përbashkët në të ardhmen e afërt.

PRODUKTET

Bëni botën duan produkteve kineze