BABAGAN AWAKE DHEWE

nguber saka kualitas paling apik

Kanggo luwih saka 15 taun, Shandong Golden Continent Decoration Co., Ltd punika Produsèn profesional lan sudagar, specialized ing riset, pembangunan lan produksi. Sawise taun pembangunan, kita wis diadegaké sesambetan kerjasama long-term stabil kanthi akeh pelanggan manca. We dumunung ing Shandong karo akses transportasi trep.

produk utama nutupi macem-macem jinis Panel PVC lan Panel WPC, kalebu: sheet PVC marmer, panel PVC, panel WPC lan Papan umpluk PVC, etc. Our company wis darmabakti kanggo nyedhiyani tembok Panel hiasan karo kualitas unggul. kepuasan konsumen motivasi paling kita kanggo terus dandan kita!

Kita tansah nganut filsafat bisnis "nggawe donya tresna produk Cina" lan looking nerusake kanggo mbentuk sesambetan bisnis sukses karo klien anyar ing saindhenging donya kanggo pembangunan umum ing mangsa cedhak.

PRODUCTS

Supaya donya tresna produk Chinese